Uloga stranke u upravnom djelovanju javnopravnih tijela - Britvić Vetma, Bosiljka (Array, 2019)
Autori u predmetnom članku razmatraju ulogu, a samim time i položaj stranke u upravnom djelovanju javnopravnih tijela. Pritom poseban naglasak stavljaju na načelu dobre uprave. Ističu kako je promicanje dobre uprave usko povezano s demokratizacijom uprave usmjerenoj prema zagovaranju razvoja koji kreće od građanina podređenog upravi prema građaninu ravnopravnom upravi. U tu svrhu autori razmatraju i utjecaj europskog prava na zaštitu prava stranke.