Malo kompleksne analize i osnovni teorem algebre - Arambašić, Ljiljana, matematičarka (Array, 2019)
Cilj ovog rada je približiti neke osnovne pojmove i teoreme iz kompleksne analize. Kako nam je svima poznat osnovni teorem algebre, dat ćemo dva njegova dokaza koji se baziraju na teoremima iz kompleksne analize.