Zavod za javno zdravstvo Zadar (Zavod za javno zdravstvo Zadar, 2019)
Web-stranice ustanove koja vrši djelatnosti medicinske prakse poslove na području jedinice područne (regionalne) samouprave odnosno Zadarske županije.