[Antun Dobronić, ostavština] - Dobronić, Antun (1910)
Rukopisna ostavština sadrži autografe i prijepise skladbi, korespondenciju organiziranu u 11 kutija, školske radove, tekstove, predavanja, melografske zapise, libreta, fotografije te koncertne programe.