PsihijARTrija časopis sekcije mladih psihijatara i specijalizanata psihijatrije Hrvatske Hrvatskog psihijatrijskog društva - Hrvatsko psihijatrijsko društvo (Zagreb) (Zagreb : Hrvatsko psihijatrijsko društvo, Sekcija mladih psihijatara i specijalizanata psihijatrije Hrvatske, 2020)
Časopis sekcije mladih psihijatara i specijalizanata psihijatrije Hrvatske Hrvatskog psihijatrijskog društva.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Keywords: Psihijatrija -- Serijske publikacije