Mavena (Mavena, 2020)
Web-stranica udruge osnovane s ciljem unapredenja društvenog i kulturno-umjetničkog života s naglaskom na suvremene umjetničke prakse, umjetnike mlađe generacije, izvaninstucionalnu edukaciju u skladu s prirodom.