Potenciální nelexikální paleoslovenismy ve staré češtině - Vykypěl, Bohumil (Array, 2019)
V textu se probírají staročeské jazykové elementy z jiných oblastí než lexikum považované v literatuře za pocházející ze staroslověnštiny a zkoumá se, nakolik v nich skutečně můžeme spatřovat paleoslovenismy. Autor dochází k závěru, že do jisté míry pravděpodobný je staroslověnský původ jen u menšiny těchto prvků.