Didaskalos : časopis Udruge studenata pedagogije Filozofskog fakulteta Osijek (Filozofski fakultet Osijek, 2018)
Časopis ima za cilj pisanje odgojno-obrazovnih tema namijenjen studentima pedagogije i srodnih odgojno-obrazovnih znanosti.