Osječki zbornik - Muzej Slavonije (Osijek) (Osijek : Muzej Slavonije Osijek, 2020)
Časopis donosi članke s područja arheologije, povijesti, umjetnosti, etnologije, prirodoslovlja, knjižničarstva te muzeologije.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Od br.31/32(2013/2015): Marina Vinaj; od br.34(2018): Marina Kovač.
Opis prema vol.34(2018).
Keywords: Prirodne znanosti -- Serijske publikacije; Tehničke znanosti -- Serijske publikacije; Informacijske znanosti -- Serijske publikacije; Slavonija -- Povijest -- Serijske publikacije; Slavonija -- Kultura -- Serijske publikacije