Podravski zbornik (Muzej grada Koprivnice, 2019)
Časopis objavljuje znanstvene i stručne radove te priloge s područja geografije, povijesti, etnologije, antropologije, arheologije, povijesti umjetnosti, arhitekture, konzervacije i restauracije, sociologije, gospodarstva, ekonomije, prirodoslovlja i književnosti.