Priručnik iseljeniku za Južnu Ameriku - Marković, Lena (Iseljenička biblioteka ;, 1929)
Uz podatke o Argentini i drugim latinsko-američkim zemljama sadrži i mali rječnik i gramatiku španjolskog jezika.