Govori dra. Franje Markovića zastupnika grada Križevaca na saboru hrvatskom držani dne 27. studenoga i dne 2. prosinca 1888. - Marković, Franjo, književnik ([s. n.], 1888)
Govor o proračunu za god. 1889. Interpelacija o suspenziji križevačkoga načelnika.