SP Rusija 2018. - Vatreni srebrni (2018)
Zbirka okuplja web-stranice na temu uspjeha Hrvatske nogometne reprezentacije koja je po prvi puta u svojoj nogometnoj povijesti ušla u finale Svjetskog prvenstva i osvojila 2. mjesto.