Izbor zastupnika za Hrvatski sabor 2015. - Nacionalna i sveučilišna knjižnica (Zagreb) (2015)
Zbirka okuplja web-stranice na temu izbora za osmi saziv Hrvatskog sabora koji su održani su 8. studenoga 2015. godine.
Pristup: World Wide Web.
Keywords: Politički izbori -- Hrvatska