Domovinski pokret (Domovinski pokret, 2020)
Web-stranice političke stranke desnog bloka koja je osnovana radi promicanja demokratskog uređenja Republike Hrvatske, osiguranja ravnopravnosti, sloboda i prava, gospodarskog i kulturnog napretka i socijalnog blagostanja.