Blok za Hrvatsku (Blok za Hrvatsku, 2020)
Web-stranice političke stranke koja se temelji na starčevićanskim tradicijama kao jasno definiranom i prepoznatljivom nacionalnopolitičkom izrazu prirodnoga i povijesnog prava hrvatskog naroda na vlastitu neovisnost i suverenu državu koja je nužni okvir slobode i prava svakoga Hrvata i svakog stanovnika Hrvatske.