Hrvatski arhiv podataka za društvene znanosti
Web-stranice nacionalne javne istraživačke infrastrukture za područje društvenih znanosti i znanosti i obrazovanja koja omogućuje dugoročno očuvanje podataka i smanjuje prepreke ponovnom korištenju podataka.