Folklorni motivi u opusu slikarice Anke Krizmanić uz njezin 90. rođendan (Etnografski muzej, 1986)
Na plakatu tamnije crvene boje podloge, unutar okomitog pravokutnika koji je smješten u gornjoj polovici plakata reproduciran je motiv s prikazom dvoje folklornih plesača