Aktuelnosti v sodobni hrvaški keramiki. (Ljubljana : Ulupuh - Udruženje likovnih umjetnosti primijenjenih umjetnosti Hrvatske, Dlos - Društvo likovnikov oblikovalcev Slovenije, 1978)
Gornji dio plakata je smeđe boje, a donji narančastog tona. U donjem dijelu su u dva okomita reda navedena imena sudionika izložbe keramike hrvatskih autora. U gornjem dijelu plakata naslov i ostale inormacije
Digitalna reprodukcija
Keywords: Izložbeni plakati