[Kazalištne cedulje sezone 1887-1888]. - Hrvatsko narodno kazalište (Zagreb) (Zagreb : Narodno zemaljsko kazalište u Zagrebu, 1887)
Sadrži plakate s dnevnim programima predstava Narodnog zemaljskog kazališta u Zagrebu u sezoni 1887/1888.
Uvezano u tvrde korice.