X-ica (Zagreb : Mils produkcija j.d.o.o., 2021)
Portal s važnim informacijama za studente na jednom mjestu, uključujući obrazovanje, financiranje i zabavu.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona (opis građe dana: 4.6.2020.)
Keywords: Studenti