100 godina Crvenog križa Hrvatske : 1878 - 1978 ([Crveni križ], 1978)
Na bijeloj podlozi plakata multipliciran znak križa u više tonova crvene boje, dijelom se preklapaju. U donjoj polovici plakata crnim brojkama godine obljetnice