Boydellov Shakespeare : Zbirka ilustracija Shakespeareovih djela pozntih britanskih umjetnika s kraja 18. stoljeća, donacija Borisa Baranovića Baila. (Šibenik : Muzej grada Šibenika, 2007)
Na plakatu je reproducirana grafika-ilustracija za Shakespeareovo djelo-komediju Midsummer Nights Dream (San Ivanjske noći) sa prikazanim brojnim ljudskim, mitološkim i životinjskim likovima
Keywords: Offset; Izložbeni plakati