Janáčekova filharmonija Ostrava, dirigent Gaetano Delogu : Svijet glazbe (Koncertna direkcija, 2006)
Reproducirana fotografija članova orkestra koji stoje ispred orgulja Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski