Oči istine 91/92 (Muzejski prostor, 1991)
Žuti plakat sa crvenim debelim rubom. Na žutoj površini plakata veliki crni uskličnik sa točkom koja je oblikovana kao grafički prikaz-znak eksplozije, šiljatim uglatim cik-cak linijama; uz uskličnik otisnuto BOOM. Uz lijevi rub plakata imena sudionika izložbe: Gračan, Kauzlarić-Atač, Labaš R., Lesiak, Petrić, Tanay, Vuco, Zanoški