Abeceda demokracije - Abeceda (Abeceda demokracije - Abeceda, 2020)
Web-stranice političke stranke koja predstavlja srednji sloj gradskog i seoskog stanovništva, u nastojanju da Hrvatska postane moderna, razvijena i demokratski ustrojena država.