Künstler für Kroatien : Gemälde, Verkauf, Ausstellung (Gustav Siegle haus, 1992)
Širinom plakata stiliziran prikaz hrvatske zastave u kojem je crveno i plavo polje prikazano linijama koje se šire u svom središnjem dijelu te nalikuju potezu kistom. Tekstualni dio plakata smješten je unutar okomitog polja sive boje koje se proteže okomito središnjim dijelom plakata