Croaticum Centar za hrvatski kao drugi i strani jezik. - Croaticum - Centar za hrvatski kao drugi i strani jezik (Zagreb) (Zagreb : Croaticum – Centar za hrvatski kao drugi i strani jezik, 2020)
Web-stranica ustanove u kojoj se poučava te znanstveno i stručno proučava i opisuje hrvatski drugi i strani jezik.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 17.6.2020.)
Keywords: Hrvatski jezik -- Nastava i učenje -- Strani govornici