Centar za istraživanje hrvatskog iseljeništva (Centar za istraživanje hrvatskog iseljeništva, 2018)
Web-stranice centra osnovanog s ciljem promicanja i razvoja odnosa između Hrvata u domovini s onima u iseljeništvu.