1. maj : 40 SKJ Tito ([s. n.], 1977)
Podloga plakata je podijeljena na tri polja u bojama jugoslavenske zastave. Najgornje i najveće polje je plave boje, prema dolje uže bijelo polje i najdonje crveno. Unutar plavog polja u gornjem lijevom uglu otisak u srebrnoj boji silueta dvaju radnika. U ostalim poljima tipografija, znakovi crvene zvijezde te srpa i čekića. Naslov na najdonjem polju bijelom tipografijom na crvenom polju