XXII Splitsko ljeto : svečano otvorenje XXII splitskog ljeta - Straža, Vladimir (Dalmacija koncert, Splitsko ljeto, 1976)
Reproducirana grafika s prikazom dijela obale ispred Dioklecijanove palače s brodovljem i ljudima, smještena u gornjoj polovici plakata.