Radni ljudi i građani! : ...izađite na glasačka mjesta 21. XII 1975. i glasajte "ZA" (fs. n., 1975)
Tekstualni dio s pozivom upućenim građanima povodom glasanja za samodoprinos smješten je u godrnjoj polovici plakata. Donji dio plakata zauzima ilustrirani prikaz devet uzdignutih ruku, smeđim obrisnim linijama koje opisuju plohu bež boje ruku