Miloš Mlejnik, solistički koncert, violoncello /Ljubljana (Dalmacija koncert, 1976)
Uz gornji rub plakata reproduciran u negativu prizor splitke obale s brodovljem. Ostatak plakata tipografija bijele boje na ljubičastoj podlozi plakata