25 FPS internacionalni festival eksprimentalnog filma i videa ([25 FPS Udruga za audio-vizualna istraživanja], 2006)
Zavojite pruge bijele i sive boje na crnoj podlozi plakata. Raspored događanja uz donji rub plakata