Around Zagreb : blizu grada, blizu srca = close to the city close to the heart (Turistička zajednica, 2020)
Web-stranica inicijative turističkih zajednica Grada Zagreba i Zagrebačke županije, koja nudi turističku ponudu Zagreba i okolice.