Svoju Nacionalnu i sveučilišnu biblioteku gradimo zajednički : Koncert u korist izgradnje Nacionalne i sveučilišne biblioteke, Collegium pro musica sacra (Hrvatski glazbeni zavod, 1987)
Tekstualno riješen plakat tipografijom crvene boje na bijeloj podlozi i bijelom tipografijom na crvenoj podlozi