Musica da camera (ČSSR) : Koncert u čast Dana republike i 30-godišnjice II zasjedanja AVNOJ-a (Dalmacija koncert, 1973)
Tekstualni plakat sa žutim pismenim znakovima na ljubičastoj podlozi. Uz gornji rub plakata reproduciran detalj vizure grada Splita