Lijepa naša domovino...Dok mu živo srce ljubi! - Ljubičić, Boris (Ministarstvo informatike Republike Hrvatske, 1991)
Zlatnim slovima ispisan tekst hrvatske himne na reproduciranoj fotografiji koja prikazuje upaljene svijeće čiji raspored tvori oblik Republike Hrvatske