Ku-kuc priča je unutra (Centar za psihološku podršku i razvoj Pričaj mi, 2018)
Sadrži 1 knjižicu, 1 stablo od filca punjeno pirovim ljuskicama, 1 prostirka od filca u obliku livade, 2 komada tanke spužve, 1 jutena vrećica sa 6 šumskih životinja od filca, 1 papirnata vrećica sa 1 životinjom od filca i 5 drvenih stalaka.