Lenjin : kviz "V. I. Lenjin" za sedme razrede... (Gradska knjižnica, 1974)
Pretežito tipografski riješen plakat plavo-zelenim pismenim znakovima na smeđoj podlozi. U gornjem desnom kutu plakata ilustrirani prikaz Charlie Browna koji čita knjigu