Dragutin Guta Dobričanin: Kuckava bajka - Sretenović, Zoran (Subotica : Dečje pozorište, 1974)
Stilizirani prikaz sata u raznim bojama, sastavljen od srcolikoh elementa.
Keywords: Serigrafija; Kazališni plakati