VIII međunarodni biennale fotografije = the 8th Intarnational Biennial Exhibition of Photography : Čovjek i more = the Man and the Sea - Zelić, Ivan, slikar (Narodni muzej, 1973)
Tipografski riješen plakat kombinacijom različitih tipografija, oblika i boja pismenih znakova, na bijeloj podlozi plakata