Veče folklora i dalmatinskih klapa : završna večer XIX Splitskog ljeta - Straža, Vladimir (Dalmacija koncert, 1973)
Žuti plakat sa crvenim pismenim znakovima. U gornjem dijelu plakata reproducirana grafika s prikazom Splita