Melita Lorković, klavir : sezona 1973/74 - Straža, Vladimir (Koncertna direkcija, 1973)
U podlozi plakata reproduciran je detalj stare grafike s prikazom starog Zagreba u žuto-bijelom kontrastu boja. Pismeni znakovi plavom bojom