10 godina Muzičke omladine Varaždin, 10 godina Muzičke omladine Jugoslavije : Muzička omladina Varaždin, sezona 1973/74 ([Muzička omladina], 1973)
Crveni plakat sa bijelom tipografijom. Otisnut raspored muzičkih događanja za sezonu 1973/74