Gostovanje Beogradske filharmonije (Zagrebačka filharmonija, Koncertni studio Istra, 1973)
C/B plakat s pojedinim pismenim znakovima u crvenoj boji. Istovrsne informacije o događanju otisnute na lijevoj i desnoj polovici plakata, odijeljene crnom okomitom linijom