Kvartet Lisenko /SSSR - Straža, Vladimir (Split : Dalmacija koncert, 1974)
Ljubičast plakat sa blijedoplavom tipografijom. Uz gornji rub plakata prikaz Splita sa stare grafike
Keywords: Serigrafija; Glazbeni plakati