[Politički letci 1941. - 1945.] ([s. n.], 1942)
Letci: 1. Sa Njemačkom za pobjedu! 2. Napusti šumu! Vrati se kući! 3. Očeš [!] živiti? Povratise [!] u tvoju kuću! Oćiš umriti? Stoj u šumu! 4. Difendiamoci dal bolscevismo che minaccia noi, i nostri cari, la nostra civiltà. 5. Vuoi morire? Resta nel bosco!