Tečajevi stranih jezika : po audiovizualnoj metodi (Radničko sveučilište "Moša Pijade", 1973)
Plavi plakatat s bijelom tipografijom. Uz desni rub plakata karikaturalan prikaz muškarca, fluorescentno narančaste boje, čita Guide koji drži u rukama.