Carl Orff: Carmina Burana, kantata : 20. Jubilarno Splitsko ljeto 1954-1974., Splitske ljetne priredbe /Dani opere, drame i baleta - Straža, Vladimir (Splitsko ljeto, Dalmacija koncert, 1974)
Plavi plakat s bijelom tipografijom. Uz gornji rub plakata reproduciran je detalj grada Splita prenesen sa stare grafike, a u samom središtu plakata smješten je kružni logo Dalmacija koncerta sa prikazom jedrenjaka u sredini